Me suosittelemme Petjaa

Pilvi Heiskanen

Ehdokkaani kuntavaaleissa on Petja Raaska, koska arvostan häntä ihmisenä ja poliitikkona. Minulle järjestötyön turvaaminen ja ikäihmisten palvelut ovat erittäin lähellä sydäntä ja näitä asioita ja arvoja Petja on pitkäjänteisesti puolustanut. Petjan ajatukset ja päätökset perustuvat vankkaan tietoon ja rauhalliseen pohdintaan, hänellä on myös kykyä kuunnella. Pidän Petjaa luotettavana ammattilaisena, jolla on myös kyvykkyyttä haastavampaankin keskusteluun rauhallisesti, asialähtöisesti ja ennen kaikkea rakentavasti. Tarvitsemme päättäjiksi henkilöitä,  joilta löytyy kykyä ja halua johtaa kaupunkia asukaslähtöisesti, heikoimpien asemaa turvaten ja kulttuuriarvoja kunnioittaen.

Pilvi Heiskanen, toiminnanjohtaja, Kotikunnas

Petja on seuramies vailla vertaa. Kuppiin ei syljetä ja ämpäriin ei hukuta!

Vesa Karlström, autokauppias, Turku

Petjan osaaminen kuntapolitiikassa on selvää. Luotan Petjan osaamiseen varsinkin talouden ja työllisyyden hoidossa.

Kimmo Laatta, toimitusjohtaja, Turku

Petja suhtautuu haastaviinkin asioihin inhimillisesti, realistisesti ja ihmisläheisesti. Häneltä löytyy myös ainutlaatuista huumorintajua ja sivistystä. Itselleni tärkeitä asioita ovat mm. kieli- ja kulttuurivähemmistöjen oikeudet, näiden(kin) puolustamiseen Petja on oikea henkilö – vuosien mittaan hän on ollut aktiivinen monissa eri järjestö-, ja kulttuuritoiminnoissa, erityisesti vapaaehtoistyön merkitystä korostaen. Olen saanut tutustua Petjaan jo lähes 20 vuotta sitten ja voin sanoa, että rehdimpää toveria turkulaisten asioiden hoitamiseen saa todella hakea.

Mari Lindholm, ratkaisuasiantuntija, tulkki, FM

Kuntapolitiikka on yhteispeliä, jossa pitää tuntea kenttä, säännöt ja pelaajat. Petja tuntee ne. Petja on toiminut yli 20 vuotta eri luottamustehtävissä. Hän on laajasti verkostoitunut ja rakentanut vahvat ja toimivat yhteistyösuhteet yli puoluerajojen. Tiukoissakin paikoissa Petja säilyttää malttinsa, jaksaa neuvotella ja etsiä rakentavia ratkaisuja. Petja perehtyy asioihin syvällisesti ja kuuntelee eri näkemyksiä. Luotan Petjan kokemukseen ja kykyyn tehdä vaikuttavaa kaupunkipolitiikkaa turkulaisten parhaaksi.

Petra Määttänen, hallintopäällikkö

Toiminnanjohtaja on toiminnan mies. Kulttuurimies on monessa mukana, mutta aina luvatut asiat hoidetaan loppuun. Aikanaan opiskelijajärjestöissäkin aktiivina olleena osaan arvostaa Petjan pitkää työtä kolmannen sektorin hyväksi. Samoin entisenä historian opettajana on helppo suositella valtuustoon Petjaa, historioitsijaa ja ajattelijaa Hirvensalosta.

Pasi Nordlund, VTM

Petja on nyt nostanut esille teemoja, jotka ovat minulle henkilökohtaisesti erityisen tärkeitä: kulttuuri ja taide laajasti koettuna, ikäihmisten ja vanhustyön arvostus sekä ihmisten oikeus vaikuttaa elämäänsä kansalaistoiminnan keinoin. Petja tietää, mistä puhuu. Hän ajaa näitä asioita omassa arjessaan omalla esimerkillään joka päivä. Nämä teemat ovat osa Petjan elämäntapaa eivätkä siis  irrallisia lauseita tai hatusta vedettyjä teemoja. Petja on näillä teemoillaan asioiden ytimessä ja näiden asioiden eteen on aika tehdä työtä juuri nyt! Asiaosaamisensa lisäksi Petja on rakentava keskustelija, kannustava ja rohkaiseva. Kun annan ääneni Petjalle, tiedän, että Petja kääri hihat ja tärkeinä pitämieni asioiden eteen tehdään faktapohjalta työtä ja se työ tehdään rakentavalla ja innostavalla tavalla! Kaiken tämän lisäksi tekemisessä on mukana myös elämäniloa, hyvää musiikkia ja hurttia huumoria.

Helena Norokallio, hankekoordinaattori

Kuntavaaliehdokkaani tärkeimpiä ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus ja toisten ihmisten huomioon ottaminen iästä, sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta. Petja täyttää nämä kriteerit.

Marke Raaska, Nuorisotoimen pajaesimies emerita, Turun Mummolaakso ry:n kunniapuheenjohtaja

Minun valintani Turun kaupunginvaltuustoon on Petja Raaska, jonka tiedän olevan oikeamielinen ja sydämeltään sivistynyt.

Risto Saanila, näyttelijä, Turun kaupunginteatterin ent. johtaja

Petja on kuntapolitiikan moniottelija. Hän on osaava, perehtynyt ja loistava ihmisten parissa. Hänellä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus Turun asioiden hoitamisesta, ja hyvin hän on ne hoitanutkin, sillä hän arvostettu ja hyvin pidetty yli puoluerajojen. Petja on minun valintani valtuustoon.

Annika Sirén, palvelualuejohtaja, VTM, sosiaalityöntekijä